Telefoon

0478 58 23 33

Wij zijn geopend vanaf 8.00u

Schadeherstel elektrische auto's

We helpen je weer veilig de weg op

Heb je schade aan je elektrische auto? Bij Autoschade Venray ben je aan het juiste adres. Onze vakmannen hebben ruime ervaring in het werken met elektrische voertuigen en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en techniek van elektrische auto’s. We werken volgens de richtlijnen van ons kwaliteitszorgsysteem. We bieden standaard 4 jaar garantie op de gehele reparatie en nemen de fabrieksgarantie op de herstelschade over.

Rijdt niet te lang met schade aan een elektrische auto. Sommige onderdelen staan onder spanning, ga daarom nooit zelf sleutelen aan je elektrisch voertuig. Om de elektrische auto veilig te repareren is specifieke kennis nodig. Autoschade Venray heeft deze kennis in huis!

Wist je dat we ook (openbare) laadpalen hebben? We zorgen ervoor dat je elektrische auto ten minste 200 km opgeladen is.

Tesla Approved Bodyshop

We zijn een Tesla Approved Bodyshop, dat betekent dat we een officiële en gecertificeerd Tesla schadeherstelbedrijf zijn. We gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Tesla. Jouw Tesla is bij ons in goede handen en wordt volgens fabrieksvoorschriften hersteld. Zo wordt ook de veiligheid van jouw Tesla gewaarborgd.

Hoe gaan we te werk?

  • Meld de schade bij je verzekeraar

Meld de schade aan je elektrische auto bij je verzekeraar of tussenpersoon. De rest van de administratieve handelingen nemen wij voor onze rekening.

  • Meld de schade bij ons

Meld vervolgens de schade bij ons aan. Dat kan hier of neem telefonisch contact met ons op. We plannen een afspraak om de schade aan je elektrische auto vast te stellen.

  • Afspraak

Tijdens deze afspraak stellen we de schade vast. Vergeet niet je rijbewijs, kentekenbewijs en groene kaart mee te brengen. We stellen een schaderapport op en kunnen je meer vertellen over de reparatie en kosten. Tevens regelen we alles met jouw verzekeringsmaatschappij en zorgen we voor eventueel vervangend vervoer.

  • Herstel van de elektrische auto

We gaan voor je aan de slag en zorgen ervoor dat je elektrische auto vakkundig wordt hersteld. We zorgen ervoor dat je de elektrische auto op het afgesproken moment weer schoon bij ons op kan halen.

Heb je autoschade aan je elektrische auto?

Wij helpen je graag. Neem contact met ons op via

0478-582333

© 2024 - Autoschade Venray
Created by LR Internet