Telefoon

0478 58 23 33

Wij zijn maandag om 8.00u bereikbaar

Schadeherstel

We helpen je graag weer op weg

Heb je schade aan je auto? Vervelend! We helpen je graag weer op weg. Of het nu gaat om een kras, een deuk of een fikse schade, ons vakkundig team garandeert een perfect schadeherstel. We herstellen jouw auto volgens fabrieksnormen. We werken volgens de richtlijnen van ons kwaliteitszorgsysteem. We bieden standaard 4 jaar garantie op de gehele reparatie en nemen de fabrieksgarantie op de herstelschade over.

Contact ons Afspraak maken

Hoe gaan we te werk?

  • Meld de schade bij je verzekeraar

Meld de schade aan je auto bij je verzekeraar of tussenpersoon. De rest van de administratieve handelingen nemen wij voor onze rekening.

  • Meld de schade bij ons

Meld vervolgens de schade bij ons aan. Dat kan hier of neem telefonisch contact met ons op. We plannen een afspraak om de schade aan je auto vast te stellen.

  • Afspraak

Tijdens deze afspraak stellen we de schade vast. Vergeet niet je rijbewijs, kentekenbewijs en groene kaart mee te brengen. We stellen een schaderapport op en kunnen je meer vertellen over de reparatie en kosten. Tevens regelen we alles met jouw verzekeringsmaatschappij en zorgen we voor eventueel vervangend vervoer.

  • Herstel van de auto

We gaan voor je aan de slag en zorgen ervoor dat je auto vakkundig wordt hersteld.  We zorgen ervoor dat je de auto op het afgesproken moment weer schoon bij ons op kan halen.

Heb je autoschade?

Wij helpen je graag. Neem contact met ons op via

0478-582333

© 2024 - Autoschade Venray
Created by LR Internet