• Autoschade Venray herstelt al uw schade

  Bij Autoschade Venray bent u op het juiste adres. Of het nu gaat om een kras of een deuk, uw auto wordt hersteld volgens fabrieksnormen. Door vakkundig en goed opgeleid personeel en geavanceerde apparatuur.

  Wij garanderen een perfecte schade herstel door te werken volgens de richtlijnen van een goed opgezet kwaliteitszorg systeem. Wij bieden u daarom standaard 4 jaar garantie op de gehele reparatie en nemen de fabrieksgarantie op de herstelde schade over.

  Onze werkwijze

  Bij binnenkomst in ons bedrijf wordt u ontvangen door onze receptionist die uw gegevens notereert en een dossier aanlegt betreffende de schade en tevens uw vervangende auto ter beschikking stelt.

  • Vaststellen schade

  Nadat uw voertuig is aangemeld, neemt onze calculator de schade op en het voertuig kan worden ingepland. De schade wordt door ons voorgelegd aan experts bij uw verzekeringsmaatschappij waardoor een vlotte afwikkeling gegarandeerd is.

  • Demontage

  Regelmatig blijft schade beperkt tot bepaalde onderdelen van uw auto. In dat geval zorgen onze medewerkers op de montage afdeling voor een vakkundige verwijdering van het beschadigde onderdeel. Onderdelen die niet meer bruikbaar zijn worden verwijderd en vervangen door originele onderdelen.

  • Plaatwerk

  Na het demonteren wordt het eventueel nieuw plaatwerk aan het voertuig passend gemaakt volgens fabrieksnormen. Dit kan op verschillende manieren: deels geschroefd. deels gepuntlast of gelijmd. Plaatwerk wordt uitgedeukt door middel van een trekapparaat, hamer en uitdeuktas.

  • Voorbewerking

  In de voorbewerking wordt de uitgedeukte auto voorbereid voor de spuitcabine. De beschadigde delen worder geplamuurd en strak gemaakt en meteen roestwerende en vullende primer gespoten. Na een tweede "schuurbeurt" kan de auto worden afgeplakt en gespoten. 

  • Spuiten

  De auto gaat in een van onze spuitcabines. De kleur wordt volgens een nauwkeurige mengformule samengesteld zodat de spuiter na kleurcontrole het te spuiten deel in de juiste kleur kan aanbrengen. Vervolgens wordt de auto 30 minuten op 60° temperatuur gedroogd. 

  • Montage

  Eerder gedemonteerde onderdelen zoals koplampen, bumpers etc. worden hier gemonteerd. Daarna van binnen schoongemaakt en buiten gewassen. Na de eindcontrole wordt het voertuig weer aan u aangeboden. 

  • Duurzaam Repareren

  Heeft u autoschade?

  Bel ons voor een afspraak op 0478 582333 of vul online uw schademelding in.